Probleem 116i

Moderators: Moderator team, Beheerder

Gesloten
Dianake30
Just getting started
Just getting started
Berichten: 1
Lid geworden op: 29 okt 2018, 09:00

29 okt 2018, 09:25

:nou: Hi iedereen. Ik heb onlangs men droomauto gekocht in augustus maar helaas ik kon geen dag van genieten. Gaat om een 116i 1.6 benzine, een beeldschone witte bmw met zwarte velgen, 3 deuren, getinte ramen uit 2006 eind december. Ik kocht die laag onder die vraagprijs ivm ketting vervanging. Opgehaald en happy naar huis gereden, bij stoppen om wat drinken bij tankstation wou hij niet meer starten, na 10min toch gelukt en naar huis gereden. Ketting filters olie alles laten vervangen en naar huis gereden van garage stoppen opnieuw starten en niks rattelt maar start niet,om die verhaal kort te houden sindsdien thermostat,elektrische waterpomp,laage en hoge senzor,bougies,bobine van alles vervangen. Niks hielp. Auto bij warme motor start niet,rijdt constant op 3 cillinders, trillt zo hard als een massagestoel soms denk ik die vulling van men tand eruit valt. Na die 4de garage (inclusief BMW specialist) eindelijk een monteur gevonden uit men land( Hongaars) die keek dieper in die probleem en bleek dat die 1 injector zweette, omdat ik al zo ver ben gekomen met die kosten dat ik kon al een model van 2010 halen met andere worden die koop prijs en die service kosten zit Ik al op 9000€ kon ik niet permiteren om nieuwe injector kopen van 250€ heb ik 2 gereviseerde gekocht voor 150€. Erin geplaats auto loopt en start nu hele tijd maar trillt als gek en in neutraal die touren bewegen vanzelf, geeft misfire aan bij eerste cillinder
Helaas die monteur heft niet kunnen die injectors inleren want hij heft niet die juiste software voor. Maar hij is wel overtuigd als dat in orde komt dan die auto gaat perfect lopen. Owja NOS senzor en katalysator waren naar vervangen toe maar auto kreeg een chiptuning waardoor die zijn uitgeschakeld tot ik weer kan nog 1200€ kwijt om laten vervangen. Men vraag is dus er is hier iemand wie kan men injectoren inleren met een redelijke prijs of raad wat kan nog die probleem zijn en wat kan ik verder laten nakijken?
Grtjs Diana

Geachte Diana, gelieve jezelf eerst voor te stellen in het daarvoor bestemde subforum. Tevens hoort je topic niet in BMW nieuws thuis :!:
-Moderator Team


Gesloten

Terug naar “BMW 1 series nieuws”