Gisteren een paar ribs in de marinade van Emiel gelegd (althans, zijn recept) en vanaf vanmiddag 12.00 uur op de grill. Erg benieuwd hoe ze straks smaken.
Het grote BBQ topic
- Blue Raccoon
- VIP Driver
- Berichten: 2585
- Lid geworden op: 04 jun 2017, 12:56
bon appetit
Zie mijn E9X Showroom voor m'n BMW E90 LCI 318 ///M 2011 Montego Blue
- Piet08
- VIP Driver
- Berichten: 1021
- Lid geworden op: 13 sep 2017, 17:24
- Type Auto: 335d Xdrive
- Locatie: Overijsel
Wel knap dat jullie zoveel geduld hebben om eindelijk aan tafel te gaan
Ford Escort RS2000 (MK2)
Mitsubishi Lancer 2000 Turbo
Ford Sierra Cosworth
BMW 330d (e46)
BMW 335d Xdrive (f30)
Mitsubishi Lancer 2000 Turbo
Ford Sierra Cosworth
BMW 330d (e46)
BMW 335d Xdrive (f30)
- Blue Raccoon
- VIP Driver
- Berichten: 2585
- Lid geworden op: 04 jun 2017, 12:56
Toen nog een een paar zalige lamsburgers
Zie mijn E9X Showroom voor m'n BMW E90 LCI 318 ///M 2011 Montego Blue
- internetboarder
- VIP Driver
- Berichten: 1818
- Lid geworden op: 13 jan 2018, 07:27
- Type Auto: F34 328i
-
- VIP Driver
- Berichten: 4382
- Lid geworden op: 06 jul 2014, 16:58
- Type Auto: lexus hybrid
Ik heb gister een heerlijke cote de boeuf gemaakt. Duurde 2.5 uur voor garing tot 47 graden. Toen half uur gerust....en afgefikt met 300 graden.
Ook nog k8psates gemaakt. Dat was simpel.
Bakje water als lekbak en om de temp te reguleren.
Ook nog k8psates gemaakt. Dat was simpel.
Bakje water als lekbak en om de temp te reguleren.
Nobody said it was easy....