BMW onthult de nieuwe G21 3-serie Touring

Moderators: Moderator team, Beheerder

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Joop
Moderator
Moderator
Berichten: 15305
Lid geworden op: 02 jan 2009, 23:51
Type Auto: F32 440i M-Sport High Executive
Locatie: Ede

11 jun 2019, 23:48

BMW heeft vannacht virtueel het doek van de touring variant van de nieuwe 3-serie afgehaald. Voor het grootste gedeelte geen spannend nieuws, aangezien de auto grotendeels gelijk is aan de 3-serie sedan die eerder dit jaar al in de showroom stond. Het grote nieuws begint van de B/C-stijl...


Info en specificaties

Volledige persbericht (EN) en specificaties
Technische specificatiebladen

“BMW PressClub Nederland” schreef:De nieuwe BMW 3 Serie Touring

12.06.2019 0.01

Een dynamisch design, merkbaar meer rijplezier en nog betere functionaliteit dankzij innovatieve details kenmerken de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Het stijlvolle en dynamische karakter van de nieuwe BMW 3 Serie Touring komt tot uiting in het nog verder verfijnde interieur met een premium uitstraling en de nieuwste innovaties op het gebied van bediening en connectiviteit

Afbeelding
The new BMW 3 Series Touring – Product hightlights (06/2019).

Afbeelding
The new BMW 3 Series Touring – Product hightlights (06/2019).

Afbeelding
The new BMW 3 Series Touring – Product hightlights (06/2019).


32 jaar geleden was de BMW 3 Serie Touring een pionier in zijn segment. En nu is de zesde generatie opnieuw de nieuwe maatstaf voor sportieve prestaties en vooruitstrevende veelzijdigheid in zijn segment. Inmiddels heeft BMW al meer dan 1,7 miljoen exemplaren van de BMW 3 Serie Touring geproduceerd; de teller staat voor het huidige model alleen al op ruim een half miljoen exemplaren.

BMW toont de nieuwe BMW 3 Serie Touring voor het eerst aan het publiek tijdens het BMW Group #NEXTGen event in BMW Welt in München van 25 tot en met 27 juni 2019. De nieuwe BMW 3 Serie Touring gaat in productie in de BMW fabriek in München voor klanten in Europa, Japan, Zuid-Korea, Taiwan, Hong Kong, Australië en Nieuw-Zeeland. De marktintroductie start op 28 september 2019.

Exterieurdesign: dynamische proporties.
Kenmerkende verhoudingen en een design dat is opgebouwd uit scherpe lijnen en opvallend gevormde oppervlakken zorgen ervoor dat de nieuwe BMW 3 Serie Touring dynamisch en gespierd oogt, en direct de aandacht trekt. Hij is 76 mm langer dan zijn voorganger en meet nu 4.709 mm. Ook in de breedte is de auto gegroeid, met 16 mm tot 1.827 mm. De hoogte is toegenomen met 11 mm tot 1.440 mm. De wielbasis is 41 mm groter dan die van zijn voorganger en bedraagt nu 2.851 mm. De spoorbreedte vóór is met 43 mm gegroeid tot 1.587 mm en de spoorbreedte achter met 21 mm tot 1.604 mm. Die afmetingen dragen bij aan het sportieve en wendbare weggedrag.

Net als de nieuwe BMW 3 Serie Sedan komt ook de BMW 3 Serie Touring – met zijn grote BMW nierengrille, lage dubbele koplampen en prominente voorbumper – bijzonder krachtig over. Het toch al kenmerkende uiterlijk wordt verder versterkt door een opvallende knik in de onderrand van de koplampen en horizontale T-vormige luchtinlaten (op modellen in de standaarduitvoering en de Sport Line en Luxury Line modellen). LED koplampen zijn standaard op de nieuwe BMW 3 Serie Touring. De optionele LED koplampen met uitgebreide functionaliteit beschikken over U-vormige dagrijverlichting. De eveneens optionele koplampen met BMW Laserlight zijn te herkennen aan hexagonale dagrijlichtringen en blauwe L-vormige dwarsverbindingen en hebben een niet-verblindend grootlicht met een bereik van ongeveer 530 meter en LED mistlampen aan de voorzijde.

De daklijn en de vorm van de zijruiten creëren samen het vertrouwde silhouet van de BMW 3 Serie Touring maar dan met een extra dynamisch accent. De krachtige en duidelijk waarneembare ‘schouderlijn’, een kenmerkende lijn die over de flanken uitmondt in de zogenoemde Hofmeister-knik (de bocht aan de voet van de C-stijl bij de achterste zijruit), accentueert sportiviteit en voorwaartse dynamiek. Het premium gevoel wordt benadrukt door de standaard dakrailing plus aluminium lijsten rond de zijruiten. De vormen van de zijpanelen sluiten vloeiend aan op de achterzijde. Een geprononceerde achterspoiler, de LED achterlichten met een donkerder bovenste gedeelte en de dubbele uitlaatpijpen op alle modellen leggen extra nadruk op de dynamiek.

Interieur: modern functioneel met een premium ambiance.
De op de bestuurder gerichte cockpit, de nieuwe indeling van het Control Display en het instrumentenpaneel en de rangschikking naar functie van de bedieningsorganen in een klein aantal panelen geven het interieur van de BMW 3 Serie Touring een sportieve ambiance.

De standaarduitrusting omvat onder meer een nieuw ontworpen en met leder bekleed sportstuurwiel met multifunctionele knoppen, steunen voor de duimen en verchroomde inzetten. De hoge middenconsole en het op elkaar afgestemde design van de deurpanelen en het dashboard geven de inzitten een geborgen gevoel. Tegelijkertijd accentueert het moderne dashboard met zijn lichte vormgeving en horizontale lijnen, verchroomde sierlijsten en andere fraaie details de ruimte en de premium ambiance in het interieur.

Nieuw ontworpen stoelen verhogen het comfort in de nieuwe BMW 3 Serie Touring. De ruimte op schouderhoogte voorin is significant toegenomen ten opzichte van het vorige model, terwijl het nieuwe model op alle zitplaatsen ook meer hoofdruimte biedt. Achterin onthaalt de nieuwe BMW 3 Serie Touring passagiers met meer beenruimte en een gemakkelijke in- en uitstap.
De achterbank biedt plaats aan drie kinderzitjes, waarvan er twee kunnen worden gezekerd aan ISOFIX-bevestigingspunten.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring is standaard uitgerust met automatische bediening van de bagageklep. Met het optionele Comfort Access wordt de auto bij het naderen met de afstandsbediening automatisch ontgrendeld en bij het weglopen weer vergrendeld. Deze optie omvat ook het automatische openen en sluiten van deze achterklep. De achterruit is separaat te openen, wat rijders van het huidige model bekend zal voorkomen, en de opening is nu 20 mm breder dan die van het uitgaande model. Het inladen van grote, zware voorwerpen is in de nieuwe BMW 3 Serie Touring gemakkelijker dankzij een bagageruimte die tot wel 112 mm breder is, met een 30 mm hogere opening die in het bovenste deel ook nog eens 125 mm breder is. Ook is de tildrempel iets lager (616 mm hoog) met een kleiner hoogteverschil met de laadvloer: nu 8 mm tegenover 35 mm in het uitgaande model. Een elektrisch in- en uitklapbare trekhaak is als optie leverbaar.

De bagageruimte van de nieuwe BMW 3 Serie Touring heeft een inhoud van 500 liter met alle zitplaatsen in de normale positie. Het totale laadvolume is toegenomen met 32 liter. De bagageruimte kan worden uitgebreid tot 1.500 liter door de 40:20:40 gedeelde achterbankleuning neer te klappen. Dat kan optioneel ook vanuit de kofferruimte met een simpele druk op een knop. Daarvoor is een nieuw ontworpen paneel rechts in de bagageruimte te vinden. De afdekking van de bagageruimte en het scheidingsnet kunnen, als ze niet worden gebruikt, worden opgeborgen in een speciaal daarvoor bestemde ruimte onder de laadvloer.

De optionele anti-sliprails in de laadvloer zijn een nieuwe voorziening die niet in de modellen van andere merken leverbaar is. De rails komen automatisch omhoog zodra de bagageklep is gesloten en voorkomen dat voorwerpen door de bagageruimte gaan schuiven tijdens de rit.

Zes krachtige en efficiënte motoren vanaf de introductie.
Er is keuze uit twee benzine- en drie dieselmodellen vanaf de marktintroductie en per november 2019 komen er nóg twee benzinemodellen en een dieselvariant. De BMW M340i xDrive Touring maakt indruk met zijn in dit segment toonaangevende rijdynamiek, dankzij zijn 275 kW (374 pk) sterke 6-cilinder-in-lijn benzinemotor (verbruik gecombineerd: 7,1-7,5 l/100 km; CO2 emissie gecombineerd: 162-170 g/km). Het modellengamma omvat ook 4-cilinder-in-lijn benzinemotoren met 135 kW (184 pk) in de BMW 320i Touring (verbruik gecombineerd: 5,8-6,3 l/100 km; CO2 emissie gecombineerd: 133-144 g/km) en 190 kW (258 pk) in de BMW 330i Touring (verbruik gecombineerd: 6,0-6,4 l/100 km; CO2 emissie gecombineerd: 136-146 g/km), een 195 kW (265 pk) sterke 6-cilinder-in-lijn dieselmotor in de BMW 330d xDrive Touring (verbruik gecombineerd: 5,4-5,6 l/100 km; CO2 emissie gecombineerd: 140-146 g/km) en twee 4-cilinder-in-lijn dieselmotoren – met vermogens van respectievelijk 110 kW (150 pk) in de BMW 318d Touring (verbruik gecombineerd: 4,5-4,9 l/100 km; CO2 emissie gecombineerd: 118-129 g/km) en 140 kW (190 pk) in de BMW 320d Touring (verbruik gecombineerd: 4,6-4,8 l/100 km; CO2 emissie gecombineerd: 119-125 g/km).

De 4-cilinder-in-lijn dieselmotoren in de BMW 318d Touring en de BMW 320d Touring zijn standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak en optioneel leverbaar met een 8-traps Steptronic transmissie (standaard in alle andere modellen). Intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive – die de verdeling van de aandrijfkrachten optimaliseert – is standaard in de krachtigste benzine- en dieselmodellen en een optie voor de BMW 330i Touring (met xDrive verbruik gecombineerd: 6,3-6,6 l/100 km; CO2 emissie gecombineerd: 143-151 g/km) en de BMW 320d Touring (met xDrive verbruik gecombineerd: 4,6-4,9 l/100 km; CO2 emissie gecombineerd: 121-129 g/km). Alle modellen voldoen aan de emissienorm Euro 6d-TEMP. In de zomer van 2020 verschijnt voor het eerst ook een BMW 3 Serie Touring met plug-in hybride aandrijflijn.

Innovatieve ondersteltechnologie gericht op sportiviteit en rijcomfort.
Een duidelijk merkbare toename van dynamische scherpte, wendbaarheid en wegligging ten opzichte van het uitgaande model, en hoogstaand rijcomfort ook op lange afstanden zijn het resultaat van het nadrukkelijk op rijplezier gerichte ontwikkelingsprogramma van de carrosseriestructuur en de ondersteltechniek. De structuur van de nieuwe BMW 3 Serie Touring is ongeveer 25% stijver dan die van zijn voorganger – en tot wel 50% in bepaalde delen. De wielophanging is ook beduidend stijver dan die van zijn voorganger. Daarbij is het zwaartepunt verlaagd en is de gewichtsverdeling precies 50:50. Ondanks zijn grotere afmetingen, talloze toevoegingen aan de standaarduitrusting, grotere stijfheid en geoptimaliseerde geluiddemping is het nieuwe model tot wel 10 kg lichter dan het uitgaande model in vergelijkbare uitvoering. Verbeterde aerodynamica verlaagt de luchtweerstandscoëfficiënt tot 0,27 (BMW 320d Touring).

De introductie van de slagafhankelijke demperregeling – onderdeel van zowel het standaard onderstel als het optionele M Sportonderstel – houdt de carrosserie veel stabieler bij het rijden over oneffenheden en bij een dynamische rijstijl in bochten. Het systeem omvat extra hydraulische demping op de vooras en een compressiebegrenzing op de achteras. Deze werkt traploos en het systeem regelt de afstelling van de dempers progressief, afhankelijk van de rijomstandigheden. Zo wordt bij het rijden over lange oneffenheden het duiken van de carrosserie voorkomen, wat voor een rustiger rijgedrag zorgt.

Behalve het 10 mm verlaagde M Sportonderstel kunnen klanten ook het Adaptief M onderstel met elektronisch geregelde dempers bestellen. De twee onderstelopties gaan samen met Variable Sport Steering. M Sportremmen met vaste remklauwen met vier zuigers voor de voorwielen zijn ook te bestellen. De blauw gespoten remklauwen zijn voorzien van het M logo.

De standaardspecificatie van de nieuwe BMW M340i xDrive Touring omvat ook het M Sportdifferentieel, dat optioneel te bestellen is (samen met het M Sportonderstel of het Adaptief M onderstel voor de BMW 330i Touring, de BMW 330i xDrive Touring en de BMW 330d Touring. De elektronisch geregelde en volledig variabele sperfunctie in het achterdifferentieel verbetert de tractie nadrukkelijk, evenals de wendbaarheid, stabiliteit en wegligging in bochten.

Personalisatiemogelijkheden en hoogwaardige uitrustingsopties.
Alle modellen van de nieuwe BMW 3 Serie Touring, inclusief de Sport Line, Luxury Line en M Sport, bieden specifieke personalisatieopties voor design en uitrusting. Een uitgebreid gamma hoogwaardige comfortverhogende opties is eveneens te bestellen. Nieuw ontworpen stuurwielen en interieurlijsten, de optionele lederen bekleding ‘Vernasca’ en de lederen bekledingsoptie BMW Individual ‘Merino’, het Sensatec instrumentenpaneel en een met leder bekleed dashboard zorgen voor een exclusieve ambiance in het interieur. Ook op de optielijst staat automatische climate control met drie zones en een panoramisch glazen dak met een oppervlakte van 0,8 m2. Andere opties zijn extra verwarming, een Harman Kardon Surround Sound System, ambianceverlichting en telefonie met draadloos opladen. Geluiddempend glas is standaard voor de voorruit en optioneel voor de zijruiten.

Noviteiten op weg naar autonoom rijden.
De innovatieve assistentiesystemen in de BMW 3 Serie Touring zijn de nieuwste stappen op weg naar autonoom rijden. Standaardvoorzieningen zijn onder meer Speed Limit Info, Lane Departure Warning, en Collision and Pedestrian Warning met City-remfunctie, dat ook fietsers opmerkt. Opties zijn onder meer Active Cruise Control met Stop & Go functie en Driving Assistant met Lane Change Warning, Rear Collision Warning en Crossing-traffic Alert. Ook te bestellen is Driving Assistant Professional, een compleet pakket dat zowel het comfort als de veiligheid verhoogd. Een van de onderdelen van Driving Assistant Professional is Steering and Lane Control Assistant, die de bestuurder helpt de auto binnen de lijnen van de rijstrook te houden, ook als de passages smal zijn. Het omvat ook Lane Keeping Assistant met actieve Side Collision Protection en Evasion Assistant. De nieuwste generatie van de BMW Head-Up Display biedt een groter projectie-oppervlak, nieuwe graphics en extra informatie.

Park Distance Control en de achteruitrijcamera helpen de bestuurder bij parkeren en manoeuvreren. Ook te bestellen is Parking Assistant, die tijdens in- en uitparkeren de bediening van stuur, gas- en rempedaal en de aansturing van de Steptronic transmissie overneemt. Andere functies van het systeem zijn onder meer de Reversing Assistant, die achteruitrijden over afstanden tot 50 meter kinderspel maakt doordat het de auto zelfstandig over exact hetzelfde traject stuurt als dat vooruit rijdend is afgelegd tot aan de stop.

Intuïtieve bediening en optimale connectiviteit: BMW Operating System 7.0 en BMW Intelligent Personal Assistant.
Het nieuwe BMW Operating System 7.0 speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van het bedienings- en weergaveconcept met moderne digitale functies die exact zijn afgestemd op de behoeften van de bestuurder. De optionele BMW Live Cockpit Professional omvat duidelijk vormgegeven, aan de situatie gerelateerde en naar wens aanpasbare weergaven op de displays van het volledig digitale 12,3 inch instrumentenpaneel en het 10,25 inch Control Display. Voor intuïtieve bediening kan de bestuurder kiezen uit de touchscreenfunctie van het Control Display, de iDrive Controller, de knoppen op het stuur, voice control en gebarenbediening.

Een ander element van de BMW Live Cockpit Professional is de BMW Intelligent Personal Assistant. Dat is een intelligente, digitale assistent die direct reageert op de oproep “Hey BMW”. Met de BMW Intelligent Personal Assistant is er altijd een echte BMW professional aan boord, die allerlei functies kan uitleggen (bijvoorbeeld “Hoe werkt High Beam Assistant?”), informatie over de status van de auto kan geven (bijvoorbeeld “Is het oliepeil goed?”) en allerlei vragen kan beantwoorden (bijvoorbeeld “Welke waarschuwingsberichten heb ik ontvangen?”). De BMW Personal Assistant is de perfecte bijrijder en komt bijzonder goed van pas tijdens de dagelijkse ritten. Hij reageert op natuurlijke stemcommando’s om de bestuurder te helpen met talrijke taken. Het scala aan functies en mogelijkheden wordt continu uitgebreid als onderdeel van de regelmatige updates, die naadloos kunnen worden uitgevoerd met de smartphone en in de auto via Remote Software Upgrade zonder dat daarbij de BMW dealer bezocht hoeft te worden


Afbeelding Afbeelding

"Well we have a straight six at the front, a manual gearbox in the middle, and drive goes to the back. That is page one, chapter one of the petrolsexual handbook." / "Page two is of course a LSD mounted between the rear axle" JC
Gebruikersavatar
Joop
Moderator
Moderator
Berichten: 15305
Lid geworden op: 02 jan 2009, 23:51
Type Auto: F32 440i M-Sport High Executive
Locatie: Ede

11 jun 2019, 23:48

M-sport

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Varianten

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Luxury Line

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Afbeelding Afbeelding

"Well we have a straight six at the front, a manual gearbox in the middle, and drive goes to the back. That is page one, chapter one of the petrolsexual handbook." / "Page two is of course a LSD mounted between the rear axle" JC
Gebruikersavatar
Lucavanthiel
Just getting started
Just getting started
Berichten: 53
Lid geworden op: 07 apr 2019, 16:38
Type Auto: BMW 320D (EDE) F31

12 jun 2019, 06:48

Wat een prachtige uitvoering, maar die grill die niet lijkt op de standaard nieren vind ik maar niks.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bimmer van nu: BMW 320D (EDE) F31 2015
De oude bimmer (van oud naar nieuw): 325i, 318i, 518i, 320d
Gebruikersavatar
RvL
Being a part of it
Being a part of it
Berichten: 236
Lid geworden op: 13 jan 2019, 09:22

12 jun 2019, 07:24

Mooie auto en exact zoals de touring eruit 'moet' zien. BMW neemt uiteraard geen enkel risico met het belangrijkste model.

Ik ben nog(?) geen fan van de nieuwe styling. De nieuwe grote en erg plastic-actige nieren vind ik echt een achteruitgang. Ik bedoel... dit is toch gewoon veel te groot? :shock: Doet me een beetje denken aan van die polo shirts met zo giga-groot logo erop... 005

Afbeelding


De achterlichten van de sedan en ook van deze touring doen aan verschillende andere auto's denken en komen wat gezichtloos en annoniem over. Het lijkt een beetje alsof de nieuwe 3 vooral tot stand is gekomen met heel veel computers voor markt- en data-analyse waarbij algoritmes en simulatie-modellen een succesverzekerd 'recept' voor de grootste gemene deler uitrekenen. Zoiets...

Mooi, gladjes en behalve de nieren niets op aan te merken maar hebberig wordt ik er ook niet van.
2019 - F20 LCI 120d :Mpower: Sport Shadow

Showroom
Gebruikersavatar
JdBn
Being a part of it
Being a part of it
Berichten: 116
Lid geworden op: 27 feb 2017, 07:52
Type Auto: 335d e91

12 jun 2019, 10:24

Toch vind ik de achterkant juist gaaf, design van de achterlichten spreekt me wel aan met die donkere en rode baan.

Doe er mij maar 1. Blauwe 330i graag met M-pakket en half leer/alcantara interieur :ja:

Komt er nog een 335/340d trouwens?
:Mpower: 335d
Gebruikersavatar
6xLekker
Being a part of it
Being a part of it
Berichten: 104
Lid geworden op: 17 aug 2012, 22:55
Type Auto: F20 m140i xdrive

12 jun 2019, 11:14

Erg geslaagd design voor al met het M pakket. Ik ben benieuwd of die ook als hybride met M pakket komt.
Anders kan ik weer achteraan sluiten in de rij voor een parkeervergunning.
Wordt dan de tweede keer op het zelfde adres, met dank aan onze groene vrienden in Amsterdam.
:Mpower: 140i
Gebruikersavatar
BartB
Facebook moderator
Facebook moderator
Berichten: 6542
Lid geworden op: 05 apr 2011, 21:40
Type Auto: E87 130i LCI

12 jun 2019, 11:20

Goed te pruimen, Maar echt vernieuwend vind ik het niet.
Zie nog heel veel herkenningspunten van de F31.
De nieren die aan elkaar zitten zijn ook erg jammer.
BMW is het spoor een beetje bijster de laatste tijd.
Nieuwe 1 serie is het ook niet meer....
:Mpower: . Der schönste Buchstabe der Welt.
Gebruikersavatar
RZA
Getting the hang of it
Getting the hang of it
Berichten: 639
Lid geworden op: 01 nov 2018, 19:04

12 jun 2019, 11:25

Wat een mooie wagen, vooral de M Sport versie (zoals altijd). Temptations... :mrgreen:
F31 320i LCI Touring || 2018 || :Mpower: Sport || BR-Performance stage 1
Ex: F11 535i Touring || 2013 || :Mpower: Sport
Gebruikersavatar
RvL
Being a part of it
Being a part of it
Berichten: 236
Lid geworden op: 13 jan 2019, 09:22

12 jun 2019, 11:28

Nee idd, de nieuwe 1 krijgt ook van die lijp grote plastic nieren en vergelijkbare Kia/Lexus achterlichten.

... en worst of all... voorwiel... krijg het niet uit m'n toetsenbord. :yuck: :mrgreen:
2019 - F20 LCI 120d :Mpower: Sport Shadow

Showroom
Gebruikersavatar
RRenken
Getting the hang of it
Getting the hang of it
Berichten: 735
Lid geworden op: 08 aug 2017, 13:50
Locatie: Nederland

12 jun 2019, 13:03

Ik vindt deze echt geslaagd... nieren niet te groot t.o.v. de auto.
Strakke lijnen en een goede kont :ja:
BMW E91 2007 | Zie hier de Showroom
Gebruikersavatar
internetboarder
Getting the hang of it
Getting the hang of it
Berichten: 708
Lid geworden op: 13 jan 2018, 07:27

12 jun 2019, 14:09

Wauw deze wil ik ook wel! Echt super geslaagd!!
Thanks Joop voor al die foto's
Langere wielbasis is ook altijd goed . Ben benieuwt nu naar de ruimte achter mijn stoel als ik zit, lijkt mij dat het verbetert is.
F34 328iAfbeelding
Gebruikersavatar
JdBn
Being a part of it
Being a part of it
Berichten: 116
Lid geworden op: 27 feb 2017, 07:52
Type Auto: 335d e91

12 jun 2019, 14:41

Beenruimte houdt bij een E91 in ieder geval weinig over :lol: Als er echt een lang iemand in zit waarschijnlijk zelfs complete afwezig :duh:
:Mpower: 335d
Gebruikersavatar
ejt
VIP Driver
VIP Driver
Berichten: 8447
Lid geworden op: 31 okt 2009, 18:59
Type Auto: BMW

12 jun 2019, 14:44

Erg mooi, en ziet er weer up-to-date uit.

Er zijn toch ook wat minpunten tov de lci f31.
Nieren, drukke lijnen, toerenteller en waarschijnlijk de prijs.
BMW 3..dA Touring

2005 e91 320dA
2009 e91 320d
2013 F31 320dA
2014 F31 335dA
Gebruikersavatar
cajo
Seriously addicted
Seriously addicted
Berichten: 816
Lid geworden op: 26 feb 2010, 20:20
Type Auto: G20 330i (High Executive)

14 jun 2019, 19:09

Echt de mooiste 3 touring aller tijden :In love:
De grill vind ik echt prachtig,zeker in de M performance uitvoering :ja: :ja:
Gebruikersavatar
Arjan
Administrator
Administrator
Berichten: 21885
Lid geworden op: 12 sep 2010, 12:06
Type Auto: 4er Gran Coupé

15 jun 2019, 06:52

Keurige touring, silhouette lijkt wel heel erg op de f31. Minder grote stap dan van de e91 naar f31.
Plaats reactie

Terug naar “BMW 3 series nieuws”