Miggel - BMW F87 M2 LCI - BM3 Stage 2+

Plaats hier de foto's van jouw BMW F87
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Miggel88
VIP Driver
VIP Driver
Berichten: 2160
Lid geworden op: 28 jun 2012, 14:57
Type Auto: BMW M2 LCI
Locatie: Limburg (BE)

Klopt! En eentje die weer jonger is en minder km heeft dan de huidige M2 (princiepe kwestie :mrgreen: ).

Een 718 GT4 is goedkoper qua aanschaf dan een 911.2 GT3
Maar zoals je idd al zegt een 911 blijft wel echt een icoon.
Een GT3 wel eens mee gereden, maar een GT4 nog nooit, dus kan ze buiten het optische aspect nog niet vergelijken qua rijgedrag wat mij beter zou bevallen. Volgende maand als ik terug kom van vakantie eens een middagje inplannen richting een porsche dealer.


- BMW F87 M2 LCI > Showroom :Mpower:
- BMW F10 530d
- BMW E60 LCI 520d
- BMW E90 320i
Gebruikersavatar
Dutch79
Moderator
Moderator
Berichten: 13752
Lid geworden op: 17 jan 2011, 23:37
Type Auto: E90 BMW 330i
Locatie: Capelle aan den IJssel

Sounds like a plan 008
Je zult ze toch beiden moeten ervaren om te kunnen bepalen welke t beste past bij je wensen.
Zie de E9X Showroom voor m'n E90 330i :Mpower:-Sport.
Gebruikersavatar
Miggel88
VIP Driver
VIP Driver
Berichten: 2160
Lid geworden op: 28 jun 2012, 14:57
Type Auto: BMW M2 LCI
Locatie: Limburg (BE)

Na een half jaar ook maar weer eens een update schrijven omtrent alles wat gespeeld heeft de afgelopen maanden en hoe het er nu voor staat.

Wel om te beginnen met de ///M2, deze is nog steeds in bezit en staat sinds begin november vorig jaar weer onder zijn winterhoes lekker warm in de garage tot na de winterperiode
In 2023 heb ik maar 2193 km er mee gereden :mrgreen: dus daar is verder niet veel aan te melden.

In augustus vorig jaar aangegeven dat ik bezig was met zoektocht naar een Porsche GT3/GT4 en dat ik na onze maand vakantie in September hiermee verder zou gaan omtrent testritten e.d.
Nu waren we begin vorig jaar separaat al bezig met wat plannen voor een 2e verblijf erbij te gaan kopen in Spanje. Dit is echter sinds September in een stroomversnelling gekomen. Met de aanvullende wensen die ik en mijn vrouw hadden en de locatie waar we willen gaan wonen moet je dan een keuze maken, daarom gaat het grootste gedeelte van mijn gereserveerde budget welke ik had voor de Porsche nu in stenen zitten in Spanje.

Dus de ///M blijf ik nog aanhouden hier in BE :). Verkopen ga ik dus ook niet doen gezien de Porsche plannen nu weer voor een tijd terug in de koelkast gaan.
Achteraf ook blij dat ik de M2 niet "officieel" te koop had gezet op autoscout e.d. Vorig jaar medio Juli/Augustus was de markt nog erg laag qua aanbod en waren de prijzen nog best goed voor wat je kon vragen. Maar als ik nu even snel kijk is het erg onrustig weer op de 2ehands markt. Er staan aardig wat M2's ineens te koop hier in Belgie. (en ook andere sportwagens in het zelfde kaliber). Het lijkt wel of men steeds meer schrik begint te krijgen door al het C02 neutrale milieu gezeur van de overheid. Of het word voor sommige mensen gewoonweg te duur om dit soort wagens te blijven rijden in deze huidige tijd. Voor mij dus reden genoeg om hem lekker te blijven rijden.
De upgrade naar een nog leukere sportwagen (Porsche) gaat er geheid ook nog wel eens van komen, maar eerst het 2e verblijf helemaal in orde brengen en dan weer wat de bank spekken voor een sportwagen upgrade.

Ik heb dan ook verder ook geen plannen meer met de M2, hij is voor mij af en rijd perfect nu op de Stage 2+. Ik heb in de tussentijd nog 1 nieuwe update gekregen voor alle 4 de maps en sindsdien is het echt prima. De Paul Johnson tune hoeft voor mij dan ook niet meer, heb contact met hem gehad maar qua winst valt niet meer veel te behalen voor deze prijs, de curves zijn goed lineair en hij pakt goed op zonder teveel turbo lag. Paul kan enkel nog wat meer PK's eruit persen maar dan ga je ook de limiet opzoeken met alle risico's van dien en dat wil ik niet. Dus buiten het reguliere onderhoud en eventuele onvoorziene kosten ga ik er geen geld meer insteken.

Als ik nog ergens wat tijd vind achter een paar maanden tussen alle tripjes naar Spanje door, kan ik eens meeten met Jeremy. En een leuk tochtje uitstippelen met onze ///M’s.

Voor de rest, het was weer een leuke 4 jaar modden aan dit kanon. Maar voor nu is het dus goed geweest met dit topic qua updates.
Adios Amigos!
- BMW F87 M2 LCI > Showroom :Mpower:
- BMW F10 530d
- BMW E60 LCI 520d
- BMW E90 320i
Plaats reactie

Terug naar “M2: Showroom & Projecten”